Sopptur til Østtorphytta

2. september 2018 kl. 11:00
DNT Nedre Glomma, Tur og Kultur i DNT Nedre Glomma
Oslofjorden, Østfold, Østlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ved framkomst til DNT-hytta vil Eirik Jenssen, leder i Fr.stad soppforening, sammen med sine medhjelpere gjennomføre et Mini-soppkurs.

Hjemturen går på bommet gårdsvei tilbake til bilene.

Samlet turlengde ca. 5 km.

Oppmøte: Knatterudfjellet (v/r 111) kl. 11.00. (Det er begrenset med parkeringsplasser på møteplassen, hvor tre grupper har møteplass denne dagen. Av den grunn kan det være fornuftig med samkjøring)

Turleder: Johan Fjærestad, 951 07 074.

Sopptur til Østtorphytta

Dette er en fellestur med Fredrikstad Soppforening, som har to soppkontrollører med på turen. Turen går fra Knatterudfjellet på god sti gjennom skogen til Østtorphytta. Ved framkomst til DNT-hytta vil ...