DNT Ung -Skitur i Nordmarka

Fellestur

Fra dato
8. februar 2019 kl. 16:00
Til dato
10. februar 2019
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Ung, Vinter, Turglede, Natur
Arrangører
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette er en fin anledning for deg som er glad i å gå på tur, men samtidig elsker å kose deg! Bli med oss i DNT ung  på den klassiske og ettertraktede hytteturen i Nordmarka! Oppholdssted for denne turen, er blant markas mest brukte hytter, nemlig Fjellvang. Vi tar toget på ettermiddag til Movatn. Herifra så er det bare en kort tur opp til hytta. Her kommer vi til å kose oss med god mat, hygge og peiskos. Om du ikke har vært med på DNT tur før, er dette den perfekte mulighet for deg til å bli kjent med oss!

Program

Dag 1 - Turstart

Vi møtes klokka 16.00 på togstasjonen i Moss og tar toget inn til Oslo hvor det blir et togbytte. Det er og mulig å møte direkte på Oslo S for de som vil det. Vi går sammen inn til Fjellvang  hvor vi skal overnatte begge nettene. NB! Deltakerne må betale kollektivreisene selv. 

Dag 2 - Turdag

Turleder har planlagt en rute som blir foreslått for gruppen fredag kveld over middagsbordet. Så finner gruppen sammen en tur de alle har lyst til å få til. Et alternativ kan være å besøke nærliggende hytter i området, som Lilloseter eller Kikut hvor det serveres vafler, kake og kakao. Vel tilbake i hytta fyrer vi i peisen og lager et godt måltid sammen.

Dag 3 - Turslutt

Søndag morgen er det litt opp til oss når vi vil dra hjem, men vi tar peiling på å være ute av hytta rundt 14.00. Vi rydder oss ut, pakker sekker og begynner ferden mot Movatn eller så blir vi enige om å ta en lenger tur til enten Sognsvann eller Holmenkollen.  

Generell informasjon

Pris:
Kr. 350,-. Inkludert i prisen er leie av hytte, mat, fellesutstyr etc./Ikke medlem kr. 600.-

Annet:
Annet snacks som nøtter, sjokolade og kjeks kan være godt å ha i sekken til turen opp og ned. En vannflaske lett tilgjengelig er også å anbefale.

Turledere: Robin Martens Simonsen 994 34 297, Martin Michalsen 947 86 767

DNT Ung -Skitur i Nordmarka

Dette er en fin anledning for deg som er glad i å gå på tur, men samtidig elsker å kose deg! Bli med oss i DNT ung  på den klassiske ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Martin Michalsen