Skitur i Oslomarka

1. februar kl. 15:00
2. februar
DNT Nedre Glomma
Dette arrangementet er over!

Bli med oss på årets første tur i Oslomarka!

Målet er Fjellvanghytta. Her skal vi hygge oss med mat og prat. Lørdag står vi opp og spiser felles frokost. Vi pakker med oss lunsj før vi tar en (veldig kort) tur bort til Sinober-hytta. Her er det servering for de som vil kjøpe seg litt snacks til dagens tur via Langsetløkka og til Kjelsås stasjon (ca. 10 km). Vi tar oss god tid og spiser lunsj et sted på veien.

Mer detaljert beskrivelse av turen vil bli sendt ut til deltakere etter påmelding.

Oppmøte: Sarpsborg togstasjon klokken 15.00. Toget går 15.30.

Alder: 16 - 26 år.

Påmelding: Innen 19. januar. Påmelding sendes på mail til Vetle Blekken på vetlebb@yahoo.no. Ved påmelding skal navn, adresse, telefonnummer, medlemsnummer og alder oppgis. Betalingsinformasjon ved påmelding.

Overnatting: Vi overnatter en natt på Fjellvanghytta.

Pris: 150,- for medlemmer, 250,- for ikke-medlemmer. Togbillett er inkludert i prisen.

Spørsmål om turen: send en e-post til vetlebb@yahoo.no

Turledere:

• Henrikke Helle Fjærestad