ØYA CAMP - STRANDØYA ERTEVANNET, RAKKESTAD

24. mai kl. 17:00
26. mai
Arrangement, Familieleir, Overnatting, Kanopadling, Fisking, Grilling, Aktiviteter, Overnattingunderåpenhimmel, Telting
DNT Indre Østfold, DNT Nedre Glomma , DNT Vansjø , Tistedalen Friluftslag

Overnattingstur fra fredag til søndag. Vi griller, leker, utforsker øya, samt at det blir fiske fra robåt og kano. Ta med barna på en overnatting i telt eller under åpen himmel dersom været tillater det. Vi ordner med kveldsmat, frokost og grillmat. Ønsker du noe spesielt må dette tas med av den enkelte.

Vi har tilgang til hytta dersom været skulle bli veldig ugreit. Du må selv ha med telt, sovepose etc. Husk å ta med egen redningsvest!

Turstart: kl. 17:00 fredag eller kl. 11:00 lørdag.

Varighet: 2 døgn (alternativt 1 døgn).

Adkomst: følg FV111 fra Rakkestad mot Sarpsborg og merket vei mot Vadtvedt ved Historica på Gautestadsletta. Følg veien ca 7,3 km. Parkering ved Ertevannet, følg skilting.

Påmelding: innen 19. mai

Pris: kr. 100,00 pr. døgn pr. deltager for DNT medlemmer, barn gratis. Ikke-medlemmer voksne kr. 150,00, barn kr 50.-

Turleder: Jorunn M. Audsen 957 03409 og Anne Kristine Undrum 970 95016.