Skitur med overnatting på Hadeland

Fellestur, Skitur, Barn,
DNT Nedre Glomma, Barnas DNT Nedre Glomma
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi er invitert av Barnas Turlag Hadeland til å bli med på skitur fra Tverrsjøstallen til Katnosa i Nordmarka lørdag 2. mars. Her overnatter vi i den hyggelige DNT-hytta Katnosdammen, før retur søndag. Niste til turen tar hver enkelte med, og vi fordeler mat som hver enkelte tar med seg inn til hytta. Når vi kommer frem lager vi en felles middag og på søndag blir det felles frokost.

Turen passer for barn som er vant til å gå på ski og klarer en tur på ca. 10 km.

Oppmøte på p-plass ved Tverrsjøstallen kl. 12.00. SMS bompenger for å kjøre enten fra Toso eller Olimb.

Pris: 50,- for medlemmer. 100,- for ikke-medlemmer.

Påmelding: Anne-Britt Skretteberg, tlf. 412 22 173 innen 21. februar. Oppgi navn, antall, telefonnummer samt alder på barna og eventuelt medlemsnummer. Mer informajson kommer etter påmelding. Begrenset antall plasser.

Turledere: Anne-Britt Skretteberg, Marte Strand og Live T. Bratlie, 467 86 387

Skitur med overnatting på Hadeland