DNT Ung - Fisketur på Norefjell

Fellestur

Fra dato
16. august kl. 17:00
Til dato
18. august
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Fjell, Turglede, Natur, Fisketur
Arrangører
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Turområde
Norefjell og Eggedalsfjella (se kart)
Dette arrangementet er over!

Norefjell er et fjellmassiv mellom Eggedal i vest og Krøderen og Hallingdal i øst. Norefjell er et av de mest dominerende fjellpartier i Sør-Norge, og regnes som Oslos nærmeste høyfjell. Terrenget er kupert med Høgevarde som høyeste punkt (1459 m.o.h.)

Dato: 16.-18. august 

Turstart: Oppmøte på jernbanestasjonen i Moss kl. 17.00

Aldersgruppe: 16-30 år.

Turbeskrivelse:

Dag 1. Den første dagen går mest med transport opp til fjellet. Campen settes opp på Sandvasseter like ved Jøslivatn, mens matlagingen blir satt i gang. Fisking utover kvelden er absolutt en mulighet for de ivrigste.

Dag 2. Fra Jøslivatn går turen videre innover på Norefjell i retningen Gråfjell. Med mange fiskemuligheter underveis blir dette en morsom dag. Målet for dagen er Donkelitjennet, som blir dagens endestopp. Matlaging, avslapping, spill, fisking og kos skaper kveldsstemningen.

Dag 3. I dag skal fiskelykken brukes opp samtidig som turen går tilbake mot startstedet på Sandvasseter. Fortsatt mange fiskevann, bekker og kulper å teste ut på denne delen av turen også. Noen av vannene er Holmevatn, Nedre Sandvatn og Kvelvsavatnet.

Overnatting: Overnatting vil være i telt, lavvo eller under åpen himmel ved godt vær.

Mat: Vi vil stille med middag på fredag og lørdag samt frokost og lunsj lørdag og søndag. Om det ønskes noe snaks til eksempel underveis på turer, og kveldskos oppfordrer vi til å ta med det selv.

Utstyr: Ta med sovepose, liggeunderlag og fiskeutstyr. Gode sko, varmt nok tøy, et skift, regntøy hvis det blir aktuelt, spisesett, toalettsaker, to drikkeflasker, pakke til dels vanntett er alltid lurt…

Pris: DNT-medlem: Kr. 600.-   Ikke-medlem: Kr. 850.-  (Inkludert i prisen er også transportutgifter tur/retur og fiskekort).

Turledere: Robin Martens Simonsen tlf. 99434297 og Martin Michalsen tlf. 94783767

Avbestillingsregler:

30-15 dager før avreise: arrangøren beholder 10% av turens totalsum eller sender regning på 10% av arrangementets totalsum.

14-4 virkedager før avreise: arrangøren beholder 50 % av arrangementets totalpris.

3-0 virkedager før avreise eller ved manglende frammøte: arrangøren beholder 100% av arrangementets totalpris.

Spørsmål? Hvis det er noe dere lurer på er det bare til å ta kontakt med turlederne. Meld ifra om eventuelle allergier og aktuelle sykdommer slik at vi kan legge til rette for dette.

DNT Ung - Fisketur på Norefjell

Norefjell er et fjellmassiv mellom Eggedal i vest og Krøderen og Hallingdal i øst. Norefjell er et av de mest dominerende fjellpartier i Sør-Norge, og regnes som Oslos nærmeste høyfjell. ...

Kontaktinformasjon: