DNT Ung - Kanotur i Vansjø - Natt i naturen

Turstart: Oppmøte ved Elveplassen ved fv115 i Våler kl. 17.00

Aldersgruppe: 16-30 år.

Turbeskrivelse:

Dag 1. Vi padler fra Elveplassen tre kilometer ned Nordbyelva og ut i Rosefjorden i Vansjø. Herfra fortsetter turen noen kilometer videre mot Daumannsholmen som trolig blir dagens overnattingssted. Vi lager mat og har en hyggelig kveld med lek og moro. Kanskje noen vil teste fiskelykken?

Dag 2. Lørdagen starter med å spise en deilig frokost og koser oss. Vi pakker sammen camp og fortsetter turen gjennom Vansjø. Langs Gressøya mot Gudøya og deretter til Holmelandet. Fra Holmelandet går turen inn i Sunda til Abbor’n og Driter’n hvor dagens etappe ender. På kvelden lager vi mat og koser med slakkline og kubb.

Dag 3. Søndag så tar vi en rolig frokost og nyter naturen og dyrelivet, før vi rydder ned leieren og padler til Vaskeberget i Rygge. Antatt ankomsttid er ca. kl. 14:00.

Overnatting: Overnatting vil være i telt, lavvo eller under åpen himmel ved godt vær. Det er også gøy å sove i hengekøye om været skulle tillate det.

Mat: Vi vil stille med middag på fredag og lørdag samt frokost og lunsj lørdag og søndag. Om det ønskes noe snaks til eksempel underveis på turer, og kveldskos oppfordrer vi til å ta med det selv.

Utstyr: Ta med sovepose, liggeunderlag og eventuelt hengekøye. Gode sko, varmt nok tøy, et skift, regntøy hvis det blir aktuelt, spisesett, toalettsaker, drikkeflaske, pakke til dels vanntett er alltid lurt

Pris: DNT-medlem: Kr. 250        Ikke-medlem: Kr. 500

Turledere: Robin Martens Simonsen, 994 34 297 og Harald Bachmann Fogth 959 23 466

Avbestillingsregler:

30-15 dager før avreise: arrangøren beholder 10% av turens totalsum eller sender regning på 10% av arrangementets totalsum.

14-4 virkedager før avreise: arrangøren beholder 50 % av arrangementets totalpris.

3-0 virkedager før avreise eller ved manglende frammøte: arrangøren beholder 100% av arrangementets totalpris.

Spørsmål? Hvis det er noe dere lurer på er det bare til å ta kontakt med turlederne. Meld ifra om eventuelle allergier og aktuelle sykdommer slik at vi kan legge til rette for dette.

DNT Ung - Kanotur i Vansjø - Natt i naturen

Bli med oss på en opplevelsesrik kanotur gjennom Vansjø. Opplev naturen og dyrelivet på nært hold, Vansjø er en stor innsjø med mange små spennende øyer og fortidsminner.   Dato: ...

• Robin Martens Simonsen
  • Tlf. 994 34 297