DNT Ung Vansjø - Bursdagscamp

Arrangement, Basecamp, Helgetur, Padling, Klatring, Bursdag
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Østfold (se kart)

DNT Vansjø feirer 10 år, og DNT ung Vansjø feirer 5 år!

For 5 år siden hadde DNT ung Vansjø sin første tur til Ravnsjøholmen under åpningen av DNT hytte nr. 508, Slottet. Finnes det da noe bedre enn å ha en bursdagscamp nettopp på Ravnsjøholmen?

Dag 1. Avreise fra Moss kl. 16:30. Oppmøte på DNT sine lokaler i Vålervegen 149, Moss. Herfra kjører vi til Svinndal. Samkjøring er god kjøring. Fra parkeringsplassen er det en kort tur (20 min) å gå inn. Her slår vi leir for helgen og nyter en kveld i det fri. Er vi heldige med været så kan vi sove under åpen himmel og i hengekøye. Vi har også to flotte gapahuker til disposisjon. Kveldsbadet kan vi ta i Ravnsjø? (Husk badetøy.)

Dag 2. På lørdagen blir det mange forskjellige aktiviteter som padling med kano, volleyball, vedstabelkonkurranse, rappellering og hinderløype. Vi kommer til å legge opp til en dag med masse ulike utfordringer for enhver. Det blir også muligheter for å prøve klatring og buldring for de som ikke har gjort det før. Vi avslutter lørdagen med en skikkelig bursdagsmiddag.

Dag 3. Søndagen sover vi ut, lager en skikkelig frokost og kaffe fra bålkjelen nytes. Hva med å ha en liten rebusløype og noen bursdagskonkurranser? Vi deler opp i lag og kjører litt lek og sprell på holmen og området rundt. Vi spiser en litt tidlig middag før vi tar fått på veien hjem. Vi går tilbake til parkeringen og kjører tilbake til Moss.

Ankomst DNT kontoret ca. kl. 16:00

Pris: Kr. 150.- medlem / Kr. 350.- ikke medlem

Turledere: Martin Michalsen 947 83 767. Robin M. Simonsen 994 34 297

DNT Ung Vansjø - Bursdagscamp