Ullerøy

Seniorer
DNT Nedre Glomma, Seniorgruppa i DNT Nedre Glomma
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Buss fra Bryggeriveien ved busstorget (Flybusstoppet) i Fredrikstad kl. 10.00, via busstopp ved Østfoldhallen og Quality hotell på Grålum til Skjebergkilens Marina, Ullerøyveien, Ullerøy. NB! Busstopp endret fra Apenesgata til Bryggeriveien grunnet veiarbeid.

Rundløype 8,5 km. Buss til Skjebergkilens Marina, Ullerøyveien, Ullerøy.

Start kl. 11.00 fra Marinaen.

Løypa: Følger kyststien langs Horneskilen, Krysser Ullerøyveien og Røaveien, opp til Bjerkemyr. Matpause ved Gapahuk (4,3 km). Krysser igjen Røaveien, opp bakke til Bygdeborg, skogssti sydover og ned til Marinaen. 2 store "krevende" bakker. Ellers skogssti. 3 - 3,5 timer.

Påmelding: Medlemmer av DNT har førsterett på turer med påmelding frem til 10 dager før turdato. Ikke-medlemmer kan sette seg på venteliste. Henv. DNT
Nedre Glommas kontor, Torggt. 5, Sarpsborg, tlf. 400 23 137, eller e-post nedreglomma@dnt.no.

Turleder: Rolf Jul Strand, 913 39 673.

Ullerøy