Vannsjø- Råde

Fellestur

Dato
18. september 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Nedre Glomma, Seniorgruppa i DNT Nedre Glomma
Turområde
Oslofjorden, Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

NB, det er satt opp buss til denne turen! Buss fra Bryggeriveien ved Busstorget (Flybusstoppet) kl. 10.15, videre til Østfoldhallen og Quality Hotell, Sarpsborg og til Cirkle K.

Påmelding: Medlemmer av DNT har førsterett på turer med påmelding frem til 10 dager før turdato. Ikke-medlemmer kan sette seg på venteliste. Henv. DNT
Nedre Glommas kontor, Torggt. 5, Sarpsborg, tlf. 400 23 137, eller e-post nedreglomma@dnt.no.

Vi tar utgangspunkt ved rundkjøringen over E6 ved Flyplassen i Rygge. Følger så flyplassveien noen hundre meter, og tar inn til venstre-nordover mot Rådeskogen. Går så ned mot Tangen, og passerer så bak låven her, følger blåmerka sti forbi Tangenbekken og videre i vekslende terreng fram til Nåløyet (Mjøsund), som er et knutepunkt i Vansjø.

Etter en rastepause følger vi Sunda østovver på blåmerka sti over Myrdalskogen til Høyåsveien (Fjellveien), og retur  til utgangspunkt.

Turstart: kl.11.00 - fra parkeringsplass ved Flyplassveien, ca. 200 meter fra rundkjøringen ved E6 i Rygge. (p-plassen ved rundkjøringen er pendlerparkering, og full).

Adkomst: Fra RV 118 ta av ved Halmstadkrysset, mot Flyplassen, parkeringsplass ved Flyplassveien, ca. 200 meter fra rundkjøringen ved E6 i Rygge. (p-plassen ved rundkjøringen er pendlerparkering, og full).

Lengde: 8 km

Terreng: vei, gruvei og stier, noen våte partier underveis.

Velkommen på tur!

Turleder: Nille Oven, 970 66 836.

Vannsjø- Råde

NB, det er satt opp buss til denne turen! Buss fra Bryggeriveien ved Busstorget (Flybusstoppet) kl. 10.15, videre til Østfoldhallen og Quality Hotell, Sarpsborg og til Cirkle K. Påmelding: Medlemmer av DNT ...

Kontaktinformasjon:

  • Nille Oven