Vannsjø- Råde

18. september kl. 11:00
Seniorer
DNT Nedre Glomma, Seniorgruppa i DNT Nedre Glomma
Oslofjorden, Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

Påmelding: Medlemmer av DNT har førsterett på turer med påmelding frem til 10 dager før turdato. Ikke-medlemmer kan sette seg på venteliste. Henv. DNT
Nedre Glommas kontor, Torggt. 5, Sarpsborg, tlf. 400 23 137, eller e-post nedreglomma@dnt.no.

Vi tar utgangspunkt ved rundkjøringen over E6 ved Flyplassen i Rygge. Følger så flyplassveien noen hundre meter, og tar inn til venstre-nordover mot Rådeskogen. Går så ned mot Tangen, og passerer så bak låven her, følger blåmerka sti forbi Tangenbekken og videre i vekslende terreng fram til Nåløyet (Mjøsund), som er et knutepunkt i Vansjø.

Etter en rastepause følger vi Sunda østovver på blåmerka sti over Myrdalskogen til Høyåsveien (Fjellveien), og retur  til utgangspunkt.

Turstart: kl.11.00 - fra parkeringsplass ved Flyplassveien, ca. 200 meter fra rundkjøringen ved E6 i Rygge. (p-plassen ved rundkjøringen er pendlerparkering, og full).

Adkomst: Fra RV 118 ta av ved Halmstadkrysset, mot Flyplassen, parkeringsplass ved Flyplassveien, ca. 200 meter fra rundkjøringen ved E6 i Rygge. (p-plassen ved rundkjøringen er pendlerparkering, og full).

Lengde: 8 km

Terreng: vei, gruvei og stier, noen våte partier underveis.

Velkommen på tur!

Turleder: Nille Oven, 970 66 836.

Vannsjø- Råde

NB, det er satt opp buss til denne turen! Buss fra Bryggeriveien ved Busstorget (Flybusstoppet) kl. 10.15, videre til Østfoldhallen og Quality Hotell, Sarpsborg og til Cirkle K. Påmelding: Medlemmer av DNT ...

• Nille Oven