Høysand- Løkkevika, Skjeberg

Seniorer
DNT Nedre Glomma, Seniorgruppa i DNT Nedre Glomma
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turen starter fra Høysand brygge kl. 11.00. Begrenset mulighet for privat parkering.

Turens lengde er ca 8 km og er middels krevende. Turen går på litt asfalt, grusvei og skogsvei. Tidsbruk ca 3,5 t.

Påmelding: Medlemmer av DNT har førsterett på turer med påmelding frem til 10 dager før turdato. Ikke-medlemmer kan sette seg på venteliste. Henv. DNT
Nedre Glommas kontor, Torggt. 5, Sarpsborg, tlf. 400 23 137, eller e-post nedreglomma@dnt.no.

Turleder: Finn Arne Hansen, 952 70 054.

Velkommen på tur!

Høysand- Løkkevika, Skjeberg

Buss fra Bryggeriveien ved Busstorget (Flybusstoppet) kl. 10.00, videre til Østfoldhallen og Quality Hotell, Sarpsborg og til Høysand brygge. Turen starter fra Høysand brygge kl. 11.00. Begrenset mulighet for privat ...