Kom deg ut dagen

1. september kl. 12:00
DNT Nedre Glomma, Barnas DNT Nedre Glomma
Østfold (se kart)

Tradisjonen tro så legger vi Kom deg ut dagen til Sarpsborg idrettsråd sitt arrangement ved Tunevannet på friluftslivetsdag. Her er vi sammen med mange av kommunens andre foreninger. Arrangementet foregår i Landeparken ved Tunevannet. Her blir det garantert aktiviteter for alle.Vi deler ut pølser fra Gilde som du kan grille ved vårt bål. Det er mange som besøker vår aktivitet denne dagen så husk på: kun en pølse per person.  Velkommen!

Passer for: Alle

Oppmøte: kl. 12.00

Varighet: ca. 3 timer

Turledere: Ellen Hasle Kokkim, 924 17 808, Line Agersborg- Sandøy, 970 69 766 og Ingebjørg Kvam, 473 89 601.

Kom deg ut dagen

• Ellen Hasle Kokkim