Trøskenområdet

2. oktober kl. 11:00
Seniorer
DNT Nedre Glomma, Seniorgruppa i DNT Nedre Glomma
Oslofjorden, Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

Oppmøte: Turen starter fra Parkeringsplassen ved Agnalt kl, 11. Agnalt er langs vei 363, 2 km vestover fra Trøsken bru. Fra Råde og Fredrikstad kan man komme vestfra. Det er godt merket, mot Harehjellen.

Buss fra Bryggeriveien ved Busstorget (Flybusstoppet) kl. 10.00, videre til Østfoldhallen og Quality Hotell, Sarpsborg og til p-plassen ved Agnalt.

Påmelding: Medlemmer av DNT har førsterett på turer med påmelding frem til 10 dager før turdato. Ikke-medlemmer kan sette seg på venteliste. Henv. DNT
Nedre Glommas kontor, Torggt. 5, Sarpsborg, tlf. 400 23 137, eller e-post nedreglomma@dnt.no.

Turleder: Kari E. Hansen, 922 16 034.

Trøskenområdet

Turen går på sti og skogsvei om Tjennetjern og rundtur som ender på p-plass. Turen er middels vanskelig. Ca 8 km. Støvler anbefales.Velkommen! Oppmøte: Turen starter fra Parkeringsplassen ved Agnalt kl, 11. ...

• Kari E. Hansen
  • Tlf. 922 16 034