UNGDOMSTUR MED KANO, SLUSING OG OVERNATTING

Fellestur, Padletur, Kanotur, Overnatting, Gapahuk, Hengekøye, Dntung, Slusing
DNT Indre Østfold, DNT Nedre Glomma , DNT Vansjø , Tistedalen Friluftslag
Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

Sosial tur med DNT Ung Indre Østfold. Bli med oss i kano, hvor vi skal sluse og padle oss nedover fra Ørje. Vi stopper og overnatter i en av gapahukene som finnes langsmed vannet. DNT Indre Østfold har også flere hengekøyer som vil bli tatt med, så om det heller frister å dingle litt er dette også fult mulig!

Turen passer for dem som har lyst til å være med på en hyggelig tur, hvor fokus på det sosiale står høyt. Det trengs ingen erfaring med overnatting ute

DNT Indre Østfold stiller med det som trengs for middag, samt og kanoer. Deltakerne må selv ha med redningsvest, og eget utstyr  + mat til frokost på denne turen. Dersom du ønsker å låne hengekøya med tau, myggnetting og tarp - ta kontakt med Kjersti på kjersti.sandvik@dnt.no

Turstart   kl 16:30, Kanalmuseet
Varighet  ca. 20 timer, avsluttes i 12-tiden

Påmelding innen 10.juni

Pris         Gratis for medlemmer, kr. 200 for andre
Adkomst Ørje sluser
Turleder  Vilde F. Forfang, 48281720

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det påkrevd med påmelding, og det er ingen anledning til deltakelse for personer som;

- Er smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller som har milde symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste, tungpustethet, hodepine eller nedsatt allmenntilstand (NB! Mange personer er plaget med allergi, og vil da ha noen av de samme symptomene. Dette må avklares).

- Ikke følger de regler og retningslinjer for deltakelse på tur / aktivitet som arrangør har lagt til grunn.

Påmeldte deltakere vil få tilsendt informasjon på forhånd for å ivareta smittevernregler og hindre spredning av smitte.

UNGDOMSTUR MED KANO, SLUSING OG OVERNATTING

Turleder: