DNT Ung - Skitur i Oslomarka

DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Oslomarka (se kart)

Velkommen til skitur i Oslomarka

Dette er en fin anledning for deg som er glad i å gå på tur, men samtidig elsker å kose deg! Bli med oss i DNT ung på den klassiske og ettertraktede hytteturen i Nordmarka! Oppholdssted for denne turen, er blant markas mest brukte hytter, nemlig Fjellvang.

Vi tar toget på ettermiddag fra Oslo s til Movatn. Herifra så er det bare en kort tur opp til hytta. Her kommer vi til å kose oss med god mat, hygge og peiskos. Om du ikke har vært med på DNT tur før, er dette den perfekte mulighet for deg til å bli kjent med oss!

Dag 1 - Turstart

Vi møtes klokka 16.00 på togstasjonen i Moss og tar toget inn til Oslo hvor det blir et togbytte. Det er også mulig å møte direkte på Oslo S for de som vil det. Vi går sammen inn til Fjellvang hvor vi skal overnatte begge nettene. NB! Deltakerne må betale kollektivreisene selv.

Dag 2 - Turdag

Turleder har planlagt en rute som blir foreslått for gruppen fredag kveld over middagsbordet. Så finner gruppen sammen en tur de alle har lyst til å få til. Et alternativ kan være å besøke nærliggende hytter i området, som Lilloseter eller Kikut hvor det serveres vafler, kake og kakao. Vel tilbake i Fjellvanghytta fyrer vi i peisen og lager et godt måltid sammen.

Dag 3 - Turslutt

Søndag morgen er det litt opp til oss når vi vil dra hjem, men vi tar peiling på å være ute av hytta rundt 14.00. Vi rydder oss ut, pakker sekker og begynner ferden mot Movatn, eller kanskje vi blir enige om å ta en lenger tur til enten Sognsvann eller Holmenkollen.

Turdeltakere må stille med eget skiutstyr. Vi vil anbefale fjellski, men går også med langrennsski.

Alder: 16 - 26 år (kan være fleksibel opp til 30)

Pris:  Kr. 400.- medlem/650.- ikke medlem inkludert overnatting, middag fredag og lørdag, samt frokost og lunsj lørdag og søndag. Ta med egen snacks.

Avbestillingregler: 30-15 dager før avreise: arrangøren beholder 10% av turens totalsum eller sender regning på 10% av arrangementets totalsum.

14-4 virkedager før avreise: arrangøren beholder 50 % av arrangementets totalpris.

3-0 virkedager før avreise eller ved manglende frammøte: arrangøren beholder 100% av arrangementets totalpris.

DNT Ung - Skitur i Oslomarka

Velkommen til skitur i Oslomarka Dette er en fin anledning for deg som er glad i å gå på tur, men samtidig elsker å kose deg! Bli med oss i ...