DNT Ung - Snøhuletur til Blefjell

Fellestur, Skitur, Ungdom, Vintertur, Turkatalog2020
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Oslofjorden (se kart)

Dette har blitt en fin vintertradisjon og vi gleder oss til tur i snøen!

Vi kjører samlet fra Moss til Blefjell. Sent fremme lager vi god mat og blir kjent med hverandre. Overnatting i telt, eller under åpen himmel hvis været tillater det.

Lørdag tar vi skia fatt og beveger oss innover Blefjell og opp mot høyfjellet. Finner oss en egnet levegg hvor mye snø er samlet opp, og graver oss ei fin hule. Dette er både tungt og tidkrevende, men belønningen er ei fin kosegrop og god mat når jobben er gjort. Kanskje lager vi et hopp og har skilek i nærområdet. Hodelykt og snø lyser opp.

På søndag ser vi an om det kan bli en topptur for de som ønsker, før vi vender snuta tilbake mot parkering og hjemreise

Dato:                  21. – 23. februar

Turstart:             Kl. 17:00 fra Moss togstasjon

Aldersgruppe:   16 – 26 år (30)

Turledere:          Frode G Hals 975 60 428, Robin Martens Simonsen

Pris:                    For medlemmer kr. 760.-/ ikke medlem kr. 1160.- inkluderer skyss ved samkjøring, middag fredag og lørdag, frokost og lunsj lørdag og søndag. Ta med egen snacks!

Avbestillingregler: 30-15 dager før avreise: arrangøren beholder 10% av turens totalsum eller sender regning på 10% av arrangementets totalsum.

14-4 virkedager før avreise: arrangøren beholder 50 % av arrangementets totalpris.

3-0 virkedager før avreise eller ved manglende frammøte: arrangøren beholder 100% av arrangementets totalpris.

DNT Ung - Snøhuletur til Blefjell

Dette har blitt en fin vintertradisjon og vi gleder oss til tur i snøen! Vi kjører samlet fra Moss til Blefjell. Sent fremme lager vi god mat og blir kjent ...

Turleder:

• Frode Gulbrandsen Hals