DNT Ung - Skitur i Skrimfjella

Fellestur, Skitur, Vinter, Ungdom, Ski, Turkatalog2020
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Oslofjorden (se kart)

Dag 1: Vi kjører samlet fra Moss på fredags ettermiddag, over til Horten og videre til Skrim via Hvittingfoss. Vi parkerer og går en rolig og fin tur inn til Darrebu. Her nytes en god middag og litt spill og sprell.

Dag 2: Vi skal ta fatt på en trivelig etappe i veldig variert terreng. Turen går langs tregrensen. Skrimfjella er et veldig lavtliggende område, men fortsatt veldig åpent. Med bare fjellpartier og noe skog så blir det en fin tur opp til Sørmyrseter.

Dag 3: Vi tar en dagstur opp mot Styggemann om forholdene tillater, og beveger oss tilbake mot parkeringen igjen etter dette. Vi pakker bilene og kjører hjem igjen.

Deltakere må ha med seg eget skiutstyr. Vi vil anbefale fjellski, men går også med langrennsski med tanke på at vi skal gå i så mye skiløyper som mulig. Vi skal sove på hytter, så pakk lett og følg pakkeliste for hytte-til-hytteturer (Vinter) på DNT sine sider. Hyttene er også inkludert i prisen. Vær forberedt på kulde, pakk godt med varme klær. Vi stiller med annet nødvendig utstyr.

Turlederne er erfarne i fjellet og har vært igjennom kurs som omhandler orientering i vinterfjellet, skred og generelle kunnskaper om vintertur. Vi vil følge preparerte løyper mellom hyttene, og holde oss unna skredutsatte partier.

Dato:                  27. – 29. mars

Turstart:             Kl. 16:00 fra Moss stasjon

Aldersgruppe:   16 – 30 år

Turledere:          Connie E. Rossing 932 73 454, Frida Sølvsten

Pris:                    For medlemmer kr. 1220.-/ikke medlem kr. 1620.- inkluderer overnatting, skyss ved samkjøring, middag fredag og lørdag, samt frokost og lunsj lørdag og søndag. Ta med egen snacks.

Avbestillingregler: 30-15 dager før avreise: arrangøren beholder 10% av turens totalsum eller sender regning på 10% av arrangementets totalsum.

14-4 virkedager før avreise: arrangøren beholder 50 % av arrangementets totalpris.

3-0 virkedager før avreise eller ved manglende frammøte: arrangøren beholder 100% av arrangementets totalpris.

DNT Ung - Skitur i Skrimfjella

På fjellet er vinteren på sitt beste på denne tiden og hva er bedre enn en rundtur på ski i Skrimfjella? Dag 1: Vi kjører samlet fra Moss på fredags ...