DNT Ung - Sykkeltur Moss - Fredrikstad - Moss

DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Oslofjorden (se kart)

Dag 1:

Vi starter på Moss togstasjon og følger kyststien nedover mot Rygge. Vi sykler forbi Kleberget, Feste og opp mot Husebyskogen. Videre mot Fuglevik, Evje og følger kyststien mot Rørvikbukta. Her blir kveldens camp. Vi lager en god middag og koser oss med spill og andre aktiviteter før vi finner frem soveposen.

Rygge har et vakkert og frodig kulturlandskap med skyggefulle alleer og store åpne kornåkre. Rygge er i mangt en typisk jordbrukskommune: Det har den vært siden den første kornhøsten fant sted for minst 6000 år siden. Det sier seg selv at kommunen har utallige fortidsminner.

Dag 2:

Vi starter dagen med en god frokost før vi pakker sammen og følger kyststien videre mot Kurefjorden.  Vi fortsetter kyststien mot Saltnes, forbi Engelsviken og ender opp ved Elingårdskogen. I dette området vil vi slå opp kveldens camp og kose oss meg en god middag.

Dag 3:

Vi starter dagen med en god frokost og pakker sammen campen. I dag vil vi bevege oss bort fra kyststien og følge sykkelsti opp møt Onsøy og videre opp mot Karlshus. Videre fra Karlshus, gjennom Rygge og Halmstad, og vil ende opp ved Moss stasjon igjen. Her avsluttes turen.

Dato:                  17. – 19. april

Turstart:             Kl. 17:00 ved Moss stasjon

Aldersgruppe:   16 – 26 år (30)

Annet:                Alle deltakere må ha med egen sykkel og hjelm. Sykkel kan leies på Solgaard sykkelverksted om ønskelig. Vi stiller med telt. Ønsker du å prøve hengekøye kan vi ta med noen ekstra ved forespørsel.

Turledere:         Connie Rossing 932 73 454, Harald B. Foght

Pris:                  For medlemmer kr. 260.-/for ikke medlemmer kr. 660.- inkluderer middag fredag og lørdag, samt frokost og lunsj lørdag og søndag. Ta med egen snacks og rikelig med drikke.

Avbestillingregler: 3-0 virkedager før avreise eller ved manglende frammøte: arrangøren beholder 100% av arrangementets totalpris.

DNT Ung - Sykkeltur Moss - Fredrikstad - Moss

Dag 1: Vi starter på Moss togstasjon og følger kyststien nedover mot Rygge. Vi sykler forbi Kleberget, Feste og opp mot Husebyskogen. Videre mot Fuglevik, Evje og følger kyststien mot ...