DNT Ung - Kajakktur på vestsiden av Oslofjorden

12. juni kl. 08:00
14. juni
Fellestur, Padletur, Ungdom, Oslofjorden, Havkajakk, Turkatalog2020, Turkatalog2020_Padletur
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Oslofjorden (se kart)

Bli med på en kajakktur på vestsiden av Oslofjorden!

Dag 1
Turen starter ved Ringhaugstranda like utenfor tønsberg. Herfra går turen videre utover Oslofjorden. Overnattingen blir på Østre Bolærne i en av Vestfold sine nye padlehuker! Her blir det også mulighet for å sove i telt eller hengekøye.

Dag 2
Vi padler videre nedover langs Vestfoldkysten, rundt ned til Tjøme og Hvasser, her vurderer vi turen videre. Kanskje de barskeste tar turen helt ned til Verdens ende. Videre går turen til kvelds overnattingssted på Ildverket. Her vil det også blir mulighet til å sove i padlehuk, telt eller hengekøye.

Dag 3
Turen går tilbake oppover Vestfoldkysten, langs øyene og deretter krysser vi fjorden tilbake til Engelsviken.

Dato:                 12. – 14. juni

Turstart:            Engelsviken, mer info om tid kommer på nettsiden

Turledere:         Robin M Simonsen 994 34 297, Frida Sølvsten

Annet:                Det er krav til Våttkort og egen kajakk. Det vil komme mer informasjon om det praktiske nærmere turen.

Aldersgruppe:   16 – 30 år

Pris:                     For medlemmer kr. 260.-/For ikke medlemmer kr. 660.- inkluderer middag fredag og lørdag, samt frokost og lunsj lørdag og søndag. Ta med egen snacks.

Avbestillingregler: 3-0 virkedager før avreise eller ved manglende frammøte: arrangøren beholder 100% av arrangementets totalpris.

DNT Ung - Kajakktur på vestsiden av Oslofjorden

Bli med på en kajakktur på vestsiden av Oslofjorden! Dag 1 Turen starter ved Ringhaugstranda like utenfor tønsberg. Herfra går turen videre utover Oslofjorden. Overnattingen blir på Østre Bolærne i en ...