Avlyst DNT Ung - Hengekøyetur på Sørstranda

Fellestur

Fra dato
26. september 2020 kl. 17:00
Til dato
27. september 2020
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Ungdom, Strand, Hengekøye
Arrangører
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst pga. dårlig meldt vær

Vi er dessverre nødt for å avlyse denne turen pga. dårlig værmelding

Dette er en tur for deg som ønsker å prøve hengekøye, eller som allerede er veldig glad i å sove i hengekøye. På Sørstranda på Jeløy har vi fått tillatelse til å henge oss mellom trærne denne natta og vil gjerne ha deg med!  

Dag 1:

Vi møtes ved parkeringen på ved Hellebergstien og går samlet til Sørstranda.  Her henger vi opp hengekøyene og fyrer opp et bål. Vi lager god middag og koser oss utover kvelden med forskjellige aktiviteter.

 

Dag 2:

Vi spiser en god frokost sammen og nyter morgenen i fantastiske omgivelser. Vi pakker ned campplassen og avslutter turen rundt kl. 15:00. 

 

Dato:                 26. – 27. september

Turstart:            Kl. 1700 fra parkeringen ved Hellebergstien etter Nes Camping på Jeløy

Turledere:         Frida Sølvsten 976 40 858, Connie Rossing

Alder:                16 - 26 år

Annet:               Ta med egen kopp og spiseutstyr. Vi kan stille med transport fra Moss ved forespørsel. Vi kan stille med lån av hengekøye ved forespørsel

Pris:      For medlemmer kr. 110.-/for ikke medlemmer kr. 210.- inkluderer middag lørdag kveld, samt frokost søndag morgen. Ta med egen snacks. Obligatorisk påmelding!

Avbestillingregler: 3-0 virkedager før avreise eller ved manglende frammøte: arrangøren beholder 100% av arrangementets totalpris.

Påmelding: På grunn av koronasituasjonen så har vi obligatorisk forhåndspåmelding og begrenset antall plasser på på våre turer og aktiviteter. Når du melder deg på så må du huske å fullføre; det vil si at du må fylle ut alt og gå videre i systemet til du får bekreftet at "Du er påmeldt denne turen". Du får også en bekreftelse på mail i samme minutt. Får du ikke det så har du ikke fullført og er ikke påmeldt!

 

DNT Ung - Hengekøyetur på Sørstranda

Vi er dessverre nødt for å avlyse denne turen pga. dårlig værmelding Dette er en tur for deg som ønsker å prøve hengekøye, eller som allerede er veldig glad i ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Frida Sølvsten