DNT Vansjø junior - Camp Gullholmen

Fellestur

Fra dato
12. september kl. 12:00
Til dato
13. september
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barn, Camp, Unge
Arrangører
DNT Vansjø, DNT Nedre Glomma
Turområde
Oslofjorden (se kart)

Bli med på tur til ville, vakre Gullholmen fyr midt i Oslofjorden! På Gullholmen er det et fyr på 8 meter, en fyrvokterbolig og en betjentbolig, og øya er Østfold vestligste punkt.

Målet for turen er å gå på oppdagelsesferd øya rundt, og utforske stier, juv og grotter. På veien kan vi klatre, bade, plukke blomster, prøve fiskelykken og kikke på skarven som tørker vingene sine. Vi sover i telt eller hengekøye, og tester hvordan det er å leve ute et døgn. Det er to utedoer på øya og mulighet for å fylle drikkevann. Hjemreise søndag etter lunsj.

Dato:                  12. – 13. august

Turstart:           Lørdag 12. august, kl. 12:00 på p-plassen på Tronvikstranda på Jeløya, Moss. Vi ordner båttransport ut til øya. Husk redningsvest!

Passer for:         10-15 år med foreldre

Vi sørger for:     Båttransport t/r Gullholmen i samarbeid med Jeløy Kystlag og felles middag på bål lørdag kveld.

Du må ha med: Redningsvest, telt/gapahuk/hengekøye, sovepose og liggeunderlag, varme og vindtette klær + ekstra klesskift, -klær etter vær. Gode sko, da det er ulendt terreng. Badetøy. Lunsj lørdag, frokost og lunsj søndag + drikke.

Turledere:        Karianne N. Stray 90179929 og Christen Stray 99698817

Påmelding:        www.dntvansjo.no Maks 20 deltagere.

 

DNT Vansjø junior - Camp Gullholmen

Bli med på tur til ville, vakre Gullholmen fyr midt i Oslofjorden! På Gullholmen er det et fyr på 8 meter, en fyrvokterbolig og en betjentbolig, og øya er Østfold vestligste ...

Kontaktinformasjon:

  • Karianne Nyheim Stray
  • Tlf. 901 79 929