DNT Vansjø junior - Camp Gullholmen

Fellestur

Fra dato
12. september 2020 kl. 12:00
Til dato
13. september 2020
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barn, Camp, Unge
Arrangører
DNT Vansjø, DNT Nedre Glomma
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på tur til ville, vakre Gullholmen fyr midt i Oslofjorden! På Gullholmen er det et fyr på 8 meter, en fyrvokterbolig og en betjentbolig, og øya er Østfold vestligste punkt.

Målet for turen er å gå på oppdagelsesferd øya rundt, og utforske stier, juv og grotter. På veien kan vi klatre, bade, plukke blomster, prøve fiskelykken og kikke på skarven som tørker vingene sine. Vi sover i telt eller hengekøye, og tester hvordan det er å leve ute et døgn. Det er to utedoer på øya og mulighet for å fylle drikkevann. Hjemreise søndag etter lunsj.

Dato:                  12. – 13. september

Turstart:           Lørdag 12. september kl. 12:00 på p-plassen på Tronvikstranda på Jeløya, Moss. Vi ordner båttransport ut til øya. Husk redningsvest!

Passer for:         10-15 år med foreldre

Vi sørger for:     Båttransport t/r Gullholmen i samarbeid med Jeløy Kystlag.

Du må ha med: Redningsvest, telt/gapahuk/hengekøye, sovepose og liggeunderlag, varme og vindtette klær + ekstra klesskift, -klær etter vær. Gode sko, da det er ulendt terreng. Badetøy. 

NB! Du må også ha med all mat og drikke som du trenger hele helgen! På grunn av koronasituasjonen kan vi dessverre ikke ha fellesmat. 

Påmelding: På grunn av koronasituasjonen så har vi obligatorisk forhåndspåmelding og begrenset med plasser på våre turer og aktiviteter. Når du melder deg på så må du huske å fullføre; det vil si at du må fylle ut alt og gå videre i systemet til du får bekreftet at "Du er påmeldt denne turen". Du får også en bekreftelse på mail i samme minutt. Får du ikke det så har du ikke fullført og er ikke påmeldt!

Turledere:        Karianne N. Stray 90179929 og Christen Stray 99698817

 

 

DNT Vansjø junior - Camp Gullholmen

Bli med på tur til ville, vakre Gullholmen fyr midt i Oslofjorden! På Gullholmen er det et fyr på 8 meter, en fyrvokterbolig og en betjentbolig, og øya er Østfold vestligste ...

Kontaktinformasjon:

  • Karianne Nyheim Stray
  • Tlf. 901 79 929

Turledere:

  • Christen Stray
  • Karianne Nyheim Stray