Avlyst Grunnleggende turlederkurs inklusiv Ambassadørkurs

Kurs, Turlederkurs, Turleder, Ambassadørkurs
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Dette er et nyttig kurs for alle som vil lede DNT turer lokalt. Dette er også et kurs som ligger til grunn for de som vil gå videre på DNT sommerturlederkurs for å kunne lede turer i fjellet. Sentrale tema blir:

• Ambassadørkurs
  • Turledelse
  • Orientering
  • Turkunnskap
  • Førstehjelpskurs
  • Etikkvettregler
  • Risikovurdering
  • Beredskapsplan
  • Enkel matlaging på tur
  • Bål
  • Brennere

Sted: Ravnsjø m.m.

Når: 29. mai kl. 1800 - 31.mai kl. 1700 (Pinsen) (Eventuelt fra lørdag morgen om du har ambassadørkurs)

Pris:Kr. 1.900,- for medlemmer i DNT Østfold. Kr. 2.400,- for medlemmer av andre foreninger. Inkluderer overnatting, instruktør, måltider og turlederhåndboka. Er du turleder i dag og ønsker kurset, kontakt daglig leder Evy på evy.skulstad.eliassen@dnt.no

Opptakskrav: God generell turkunnskap. Aldersgrense er 16 år. Ambassadørkurset ”Bli kjent med DNT”, er innbakt i dette kurset og vil være på fredagskvelden.

Kursledere: Nina Lødeng og Per Olav Eliassen

Grunnleggende turlederkurs inklusiv Ambassadørkurs