Ullerøy – langs Skjebergkilen

Fellestur

Dato
23. september kl. 11:00 - 15:00
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Nedre Glomma, Seniorgruppa i DNT Nedre Glomma
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turen starter fra Skjebergkilens Marina i Ullerøy. Det blir en tur sydover langs Skjebergkilen med stor hyttebebyggelse fram til Karlsøybrua hvor vi tar en matpause. Derfra går turen vestover, over jorder og opp i skogen til Helleveien og Lysås. Derfra østover og opp forbi husmannsplassen Moen, og tilbake til utgangspunktet. En moderat/ noe krevende rundtur på stier og grusveier. Turen har èn lang og et par mindre bakker.

 

Oppmøte:        Skjebergkilens Marina i Ullerøy kl. 11.00.

Varighet:          Turen tar ca. 3-4 timer.  Lengde ca. 9-10 km.

Turleder:          Rolf Jul Strand, tlf: 913 39 673

Parkering:       Hit må man kjøre egen bil og parkering blir på Skjebergkilens Marina i Ullerøy.

 

Ny informasjon om transport på denne turen. Det blir ikke satt opp felles buss på denne turen. Grunnet corona pandemien må all tur-transport skje privat. Parkering blir på Skjebergkilens Marina i Ullerøy.

 

Påmeldings informasjon:  Alle som ønsker å delta på turene må melde seg på turen via nettsiden. Du finner påmeldingsknapp til høyre på hver tur som skal gjennomføres. Trenger du hjelp til påmelding, se her: https://nedreglomma.dnt.no/artikler/nyheter/21466-pamelding-til-turer/

Når du melder deg på, gå videre i systemet til du får en bekreftelse: "Du er påmeldt til denne turen". Du får også en bekreftelse på e-post i samme minutt. Får du ikke det - er du ikke påmeldt!

Har du spørsmål om påmelding, ring: 400 23 137 - mandag til fredag, 09.00 -15.00.

 

Velkommen til nærtur! Vi er veldig glade at vi kan starte opp med aktiviteter i DNT igjen. For at turene skal kunne være trygge for er deltakere og oss turledere er det viktig at alle følger smittevernreglene våre:

Det er hver enkelt deltakers plikt å settes seg inn i reglene.

 

  • Husk god håndhygiene. Ha med egen antibac.
  • Ikke del matpakke eller drikke.
  • 1 meters regel gjelder for de som ikke er i samme husstand.
  • Unngå fysisk kontakt.
  • Føler du deg dårlig eller er syk – ikke bli med på turen. Viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

Vi vurderer smittesituasjonen fortløpende.

Ullerøy – langs Skjebergkilen

Turen starter fra Skjebergkilens Marina i Ullerøy. Det blir en tur sydover langs Skjebergkilen med stor hyttebebyggelse fram til Karlsøybrua hvor vi tar en matpause. Derfra går turen vestover, over ...

Kontaktinformasjon:

  • Rolf Jul Strand
  • Tlf. 913 39 673