Tunevannet / Sarpsborgmarka

Fellestur

Dato
21. oktober kl. 10:30 - 14:30
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Nedre Glomma, Seniorgruppa i DNT Nedre Glomma
Turområde
Oslofjorden, Østfold (se kart)

Turen starter ved parkeringsplassen ved kiosken på Tunevannet, og går langs østsiden av vannet til Skjørendalen i nordenden av Tunevannet. Derfra går vi opp i Sarpsborgmarka og inntar lunsjen ved tårnet på Appelsintoppen. Vi returnerer så til Tunevannet. Turen går på gangsti/ vei og skogssti og er lett framkommelig.

 

Oppmøte:        P-plassen ved kiosken ved Tunevannet kl. 10.30.

Varighet:          Turen tar ca. 3-3.5 timer. Lengde ca. 8 km.

Turleder:          Pål Antonsen, tlf: 915 12 100

Påmeldings informasjon:  Alle som ønsker å delta på turene må melde seg på turen via nettsiden. Du finner påmeldingsknapp til høyre på hver tur som skal gjennomføres. Trenger du hjelp til påmelding, se her: https://nedreglomma.dnt.no/artikler/nyheter/21466-pamelding-til-turer/

Når du melder deg på, gå videre i systemet til du får en bekreftelse: "Du er påmeldt til denne turen". Du får også en bekreftelse på e-post i samme minutt. Får du ikke det - er du ikke påmeldt!

Har du spørsmål om påmelding, ring: 400 23 137 - mandag til fredag, 09.00 -15.00.

 

Velkommen til nærtur! Vi er veldig glade at vi kan starte opp med aktiviteter i DNT igjen. For at turene skal kunne være trygge for er deltakere og oss turledere er det viktig at alle følger smittevernreglene våre:

Det er hver enkelt deltakers plikt å settes seg inn i reglene.

 

  • Husk god håndhygiene. Ha med egen antibac.
  • Ikke del matpakke eller drikke.
  • 1 meters regel gjelder for de som ikke er i samme husstand.
  • Unngå fysisk kontakt.
  • Føler du deg dårlig eller er syk – ikke bli med på turen. Viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

Vi vurderer smittesituasjonen fortløpende.

Tunevannet / Sarpsborgmarka

Turen starter ved parkeringsplassen ved kiosken på Tunevannet, og går langs østsiden av vannet til Skjørendalen i nordenden av Tunevannet. Derfra går vi opp i Sarpsborgmarka og inntar lunsjen ved ...

Kontaktinformasjon:

  • Pål Antonsen
  • Tlf. 915 12 100