Vandring på historiske steder i nærmiljøet

18. oktober kl. 11:00 - 15:00
DNT Nedre Glomma, Tur og Kultur i DNT Nedre Glomma
Oslofjorden, Østfold, Østlandet (se kart)

Turen går fra Rolvsøy via Greåker, Opstad og tilbake langs Visterflod.
Vi starter på Rolvsøy og går over Visterflod, opp til Greåker fort ved Moabanen. Så fortsetter vi forbi Opstadfjellet på merket sti laget av historielaget og velforeningen. Stien går gjennom skog, langs jorder, opp og ned trapper og tilbake til Rema på Rolvsøy hvor turen startet. Beregn ca. 3-4 timer inkludert matpause.

Lengde:              Ca. 10 km. Passer for store og små, ikke tilgjengelig for barnevogn.
Oppmøte:          Kl. 11.00 på parkeringsplassen ved Rema langs 109, like over Rolvsøy kirke. Ta av ved rundkjøringen opp mot Rekustad.
Varighet:            Ca. 3-4 timer inkludert matpause.
Turleder:            Gunnhild Ristesund, tlf. 932 35 498

Velkommen på tur!

Vandring på historiske steder i nærmiljøet

Turen går fra Rolvsøy via Greåker, Opstad og tilbake langs Visterflod. Vi starter på Rolvsøy og går over Visterflod, opp til Greåker fort ved Moabanen. Så fortsetter vi forbi Opstadfjellet ...