Sommerturlederkurs - DNT Vestfold

Dette arrangementet er over!

Dette er et åpent sommerturlederkurs. Kurset skal gjennomføres i høyfjellet.

Dette blir et intensivt ukes kurs, og kurset fylles opp av Unge Naturtalenter i Vestfold men det er åpent for alle å søke.

Opptakskrav

• Gjennomført og bestått de tidligere modulene i turlederstigen  (trinn 1 Ambassadørkurs og trinn 2 Grunnleggende turlederkurs)
  • Kunne dokumentere gode kunnskaper om orientering og om ferdsel i høyfjellet
  • Vise til erfaring fra turer over flere dager i høyfjellet
  • Erfaring som turleder på turer i nærområdet
  • Medlemskap i DNT

Kurset forutsetter at du har god frliluftsliv erfaring. Kjenskap til kart og kompass er en forutsetning. Utstyr som kreves finner du på pakklisten sommer tur på DNTs hjemme side. Vindsekk kan lånes om du ikke har dette. Det øvrige utstyret må du ha selv.

Oblogatorisk litteratur er DNTs Turlederboka. Denne blir tilsendt når du blir tatt opp på kurset.

Pris

Kr 3 500,- Halv pris for ungdommer/studenter t.o.m. 26 år. Prisen dekker turlederbok, instruksjon, overnatting på hyttene, fullpensjon på betjent hytte og fellesmiddag på ubetjent hytte. Tørrmat samt transport dekkes også.

Turlederne har anledning til å få refundert kursavgiften av lokal medlemsforening. Dette avtales med med den enkelte forening.

Søknad og søknadsfrist

Forhåndspåmelding på nett, fyll ut søknadsskjema og send det inn innen 23. juni 2020.

Send inn din søknad snarest :-)

Turledere:

• Ragnar Standal