NORDMARKA PÅ SKI, JUNIORTUR!

5. februar kl. 16:00
6. februar kl. 14:00
Fellestur, Skitur, Overnatting, Aktivitet Skitur, Juniortur
DNT Indre Østfold, DNT Nedre Glomma , DNT Vansjø , Tistedalen Friluftslag
Oslomarka (se kart)

På fredag går vi i mørket, i lyset fra hodelyktene våre, fra Hammeren ved Maridalsvannet til Kobberhaughytta. Her koser vi oss, spiser 3-retters middag og har en hyggelig kveld og overnatting. På lørdag spiser vi en god frokost, smører matpakke og fortsetter rundturen videre, før vi ender opp på startstedet. DNT Junior er for de eldste barna og de yngste ungdommene, og passer best for de mellom 10-13/14 år. Barna kan delta alene, eller foresatte kan være med.

Turstart kl. 16:00 fra Hammeren i Maridalen

Varighet Ca. 2-4 timer skigåing hver dag. ca 8 km på fredag, og ca 12 km på lørdag

Adkomst; Kjør E6, rett fram i Sinsen-krysset. Sving av på Maridalsveien rett etter at dere har kjørt over Akerselva. Følg Maridalsveien helt opp til Maridalsvannet. I nordenden av Maridalsvannet ligger Hammeren. Har starter turen.

Påmelding innen 20. januar.

Pris; DNT medlemmer 10-13 år - 300.- voksne kr 970,-
        Ikke- medlemmer kr. 600.- for barn og 1200.- for voksne

Turleder Per Rikard Sandvik, 48 19 65 24 og Roar Foss, 915 61 046

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det ingen anledning til deltakelse for personer som;

- Er smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller som har milde symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste, tungpustethet, hodepine eller nedsatt allmenntilstand (NB! Mange personer er plaget med allergi, og vil da ha noen av de samme symptomene. Dette må avklares).

- Ikke følger de regler og retningslinjer for deltakelse på tur / aktivitet som arrangør har lagt til grunn.

NORDMARKA PÅ SKI, JUNIORTUR!

Turledere:

• Roar Foss