Overnatting på Storesand

Fellestur, Fottur, Telttur, Barnasturlag
DNT Nedre Glomma, Barnas DNT Nedre Glomma
Oslofjorden (se kart)

I forkant av Storesanddagen søndag 20. juni inviterer vi til overnatting på den hyggelige telt- plassen ved Storesand på Kirekøy, Hvaler. Vi har mulighet til å overnatte på et eget område på teltplassen slik at vi ligger samlet. Man medbringer selv mat og drikke. Informasjon om Storesand teltplass finner dere her: www.storesandteltplass.com

Passer for: Alle

Oppmøte: Storesand

Pris: Overnattingen er gratis for DNT-medlemmer. Ikke- medlemmer: se priser på telt- plassens hjemmeside.

Betales i kiosken ved ankomst.

Turledere: Live T. Bratlie 467 86 387 og Ingebjørg Kvam 473 89 601.

På turer hvor barn og voksne er sammen, har de voksne ansvar for egne barn under hele turen.

Påmeldings informasjon: Alle som ønsker å delta på turene må melde seg på turen via nettsiden. Du finner påmeldingsknapp til høyre på hver tur som skal gjennomføres. Trenger du hjelp til påmelding, se her: https://nedreglomma.dnt.no/artikler/nyheter/21466-pamelding-til-turer/

Når du melder deg på, gå videre i systemet til du får en bekreftelse: "Du er påmeldt til denne turen". Du får også en bekreftelse på e-post i samme minutt. Får du ikke det - er du ikke påmeldt!

Har du spørsmål om påmelding, ring: 400 23 137 - mandag til fredag, 09.00 -15.00.

For at turene skal kunne være trygge for er deltakere og oss turledere er det viktig at alle følger smittevernreglene våre:

Det er hver enkelt deltakers plikt å settes seg inn i reglene.

• Husk god håndhygiene. Ha med egen antibac.
  • Ikke del matpakke eller drikke.
  • 1 meters regel gjelder for de som ikke er i samme husstand.
  • Unngå fysisk kontakt.
  • Føler du deg dårlig eller er syk – ikke bli med på turen. Viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

Vi vurderer smittesituasjonen fortløpende.

Overnatting på Storesand