Fisketur i Fredrikstadmarka

Fellestur, Fottur, Bt-Fisketur
DNT Nedre Glomma, Barnas DNT Nedre Glomma
Oslofjorden (se kart)

Bli med Barnas Turlag på fisketur i Fredrikstad- marka. Turen går til 2. dam. Foreningen stiller med fiskeutstyr, men ta gjerne med om du har. Turen arrangeres i samarbeid med Fredrikstad Og Omegn Jeger- og Fiskeforening.

Passer for: Alle, også rullestol.

Oppmøte: Parkeringsplassen ved Stjernehallen kl. 12.00.

Turledere: Laine Høyning 991 08 382 og Liv Simensen.

På turer hvor barn og voksne er sammen, har de voksne ansvar for egne barn under hele turen.

Påmeldings informasjon: Alle som ønsker å delta på turene må melde seg på turen via nettsiden. Du finner påmeldingsknapp til høyre på hver tur som skal gjennomføres. Trenger du hjelp til påmelding, se her: https://nedreglomma.dnt.no/artikler/nyheter/21466-pamelding-til-turer/

Når du melder deg på, gå videre i systemet til du får en bekreftelse: "Du er påmeldt til denne turen". Du får også en bekreftelse på e-post i samme minutt. Får du ikke det - er du ikke påmeldt!

Har du spørsmål om påmelding, ring: 400 23 137 - mandag til fredag, 09.00 -15.00.

For at turene skal kunne være trygge for er deltakere og oss turledere er det viktig at alle følger smittevernreglene våre:

Det er hver enkelt deltakers plikt å settes seg inn i reglene.

• Husk god håndhygiene. Ha med egen antibac.
  • Ikke del matpakke eller drikke.
  • 1 meters regel gjelder for de som ikke er i samme husstand.
  • Unngå fysisk kontakt.
  • Føler du deg dårlig eller er syk – ikke bli med på turen. Viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

Vi vurderer smittesituasjonen fortløpende.

Fisketur i Fredrikstadmarka