Rundtur til Sølvstufoss

Fellestur

Dato
6. juni kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
DNT Nedre Glomma, Tur og Kultur i DNT Nedre Glomma
Turområde
Østfold (se kart)

Turen legges opp som en delvis rundtur med opp- møte på Agnalt skole, (nå grendehus). Turen går i lett terreng, men noen våte partier må påregnes. Fremme ved Sølvstufoss blir det tid for medbrakt niste og beskuelse av den mektige Sølvstufossen, som har sitt utløp i den kjente lakseelva Ågårdselva som renner forbi Soli Bruk.


Varighet: 3- 4 timer

Oppmøte: Agnalt skole, klokken 11.00.

Turleder:Per Ove Landmark, tlf. 900 87 091

Velkommen på tur!

 

Påmeldings informasjon: Alle som ønsker å delta på turene må melde seg på turen via nettsiden. Du finner påmeldingsknapp til høyre på hver tur som skal gjennomføres. Trenger du hjelp til påmelding, se her: https://nedreglomma.dnt.no/artikler/nyheter/21466-pamelding-til-turer/

Når du melder deg på, gå videre i systemet til du får en bekreftelse: "Du er påmeldt til denne turen". Du får også en bekreftelse på e-post i samme minutt. Får du ikke det - er du ikke påmeldt!

Har du spørsmål om påmelding, ring: 400 23 137 - mandag til fredag, 09.00 -15.00.

 

For at turene skal kunne være trygge for er deltakere og oss turledere er det viktig at alle følger smittevernreglene våre:

Det er hver enkelt deltakers plikt å settes seg inn i reglene.

  • Husk god håndhygiene. Ha med egen antibac.
  • Ikke del matpakke eller drikke.
  • 1 meters regel gjelder for de som ikke er i samme husstand.
  • Unngå fysisk kontakt.
  • Føler du deg dårlig eller er syk – ikke bli med på turen. Viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

Vi vurderer smittesituasjonen fortløpende.

Rundtur til Sølvstufoss

Turen legges opp som en delvis rundtur med opp- møte på Agnalt skole, (nå grendehus). Turen går i lett terreng, men noen våte partier må påregnes. Fremme ved Sølvstufoss blir ...