Oven - Hestholmen

Fellestur

Dato
13. juni kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
DNT Nedre Glomma, Tur og Kultur i DNT Nedre Glomma
Turområde
Oslofjorden (se kart)

Vi vandrer på grusvei til Holmen, og går rundt på øya med utsikt til Kurefjorden. Pausen tar vi på toppen av svaberget ved Friarealet, hvor vi nyter utsikten til Kokholmsund og ytre Oslo- fjord. Videre langs stranden gjennom Camping- plassen og ned til Kjærringbukta med en fin badestrand. Vi går så videre til Brygga. Turen gåt på grusvei, sti og langs stranda hvor det er noen steiner. Lett tur.

 

Varighet: Ca. 3 timer, 5 km

Oppmøte: Klokken 11.00 fra Brygga ved Kokholmsund. Vei 116 til Heia, Ovenveien 351 til Oven, 5km. Forbi butikken og rett fram til parkering ved Brygga.

Turleder: Nille Oven, tlf. 970 66 836.

Velkommen på tur!

 

Påmeldings informasjon: Alle som ønsker å delta på turene må melde seg på turen via nettsiden. Du finner påmeldingsknapp til høyre på hver tur som skal gjennomføres. Trenger du hjelp til påmelding, se her: https://nedreglomma.dnt.no/artikler/nyheter/21466-pamelding-til-turer/

Når du melder deg på, gå videre i systemet til du får en bekreftelse: "Du er påmeldt til denne turen". Du får også en bekreftelse på e-post i samme minutt. Får du ikke det - er du ikke påmeldt!

Har du spørsmål om påmelding, ring: 400 23 137 - mandag til fredag, 09.00 -15.00.

 

For at turene skal kunne være trygge for er deltakere og oss turledere er det viktig at alle følger smittevernreglene våre:

Det er hver enkelt deltakers plikt å settes seg inn i reglene.

  • Husk god håndhygiene. Ha med egen antibac.
  • Ikke del matpakke eller drikke.
  • 1 meters regel gjelder for de som ikke er i samme husstand.
  • Unngå fysisk kontakt.
  • Føler du deg dårlig eller er syk – ikke bli med på turen. Viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

Vi vurderer smittesituasjonen fortløpende.

Oven - Hestholmen

Vi vandrer på grusvei til Holmen, og går rundt på øya med utsikt til Kurefjorden. Pausen tar vi på toppen av svaberget ved Friarealet, hvor vi nyter utsikten til Kokholmsund ...