Ullerøy - Karlsøyene rundt

Fellestur

Dato
28. april kl. 11:00 - 15:00
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Nedre Glomma, Seniorgruppa i DNT Nedre Glomma
Turområde
Oslofjorden (se kart)

Parkering og oppmøte ved Karlsøybrua i Ullerøy. Rundturer på Nordre og Søndre Karlsøy og til- bake til Karlsøybrua. Turen går delvis langs kysten med stier og grusveier ved hytte- bebyggelsen, men der er også noen asfalterte veier. Moderat tur med noen små bakker. Rasteplass ved Bukkenes på Søndre Karlsøy.

Vi anbefaler samkjøring da det er begrenset med parkeringsplasser.

 

Varighet: Turen tar ca 3-4 timer. Lengde 10 km.

Oppmøte: Karlsøybrua i Ullerøy kl. 11.00. Begrenset parkering.

Turleder: Rolf Jul Strand, tlf. 913 39 673

Grunnet nåværende restriksjoner, er det ikke tillatt med deltakelse fra andre enn de som bor i kommunen der turen finner sted.

 

Påmeldings informasjon: Alle som ønsker å delta på turene må melde seg på turen via nettsiden. Du finner påmeldingsknapp til høyre på hver tur som skal gjennomføres. Trenger du hjelp til påmelding, se her: https://nedreglomma.dnt.no/artikler/nyheter/21466-pamelding-til-turer/

Når du melder deg på, gå videre i systemet til du får en bekreftelse: "Du er påmeldt til denne turen". Du får også en bekreftelse på e-post i samme minutt. Får du ikke det - er du ikke påmeldt!

Har du spørsmål om påmelding, ring: 400 23 137 - mandag til fredag, 09.00 -15.00.

 

For at turene skal kunne være trygge for er deltakere og oss turledere er det viktig at alle følger smittevernreglene våre:

Det er hver enkelt deltakers plikt å settes seg inn i reglene.

  • Husk god håndhygiene. Ha med egen antibac.
  • Ikke del matpakke eller drikke.
  • 1 meters regel gjelder for de som ikke er i samme husstand.
  • Unngå fysisk kontakt.
  • Føler du deg dårlig eller er syk – ikke bli med på turen. Viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

Vi vurderer smittesituasjonen fortløpende.

Ullerøy - Karlsøyene rundt

Parkering og oppmøte ved Karlsøybrua i Ullerøy. Rundturer på Nordre og Søndre Karlsøy og til- bake til Karlsøybrua. Turen går delvis langs kysten med stier og grusveier ved hytte- bebyggelsen, ...