Gressvikmarka - Sprinkelet nord

Fellestur

Dato
26. mai kl. 11:00 - 14:00
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Nedre Glomma, Seniorgruppa i DNT Nedre Glomma
Turområde
Oslofjorden (se kart)

Oppmøte ved Skytterhuset, Sprinkelveien, Skåra. Kjør gjennom rundkjøringen ved Mascot på Ørebekk mot Råde. Etter ca 300 m, ta til venstre. Liten parkeringsplass, så prøv gjerne samkjøring. Tur i lett terreng på skogsstier og fjell. Vi går til Sprinkelet hvor Røde Kors-hytta er åpen for salg av vafler, kaffe og mineralvann.

 

Varighet: Turen tar ca 3 timer. Lengde ca 8 km.

Oppmøte: Skytterhuset, Skåra kl. 11.00.

Turleder: Oddvar Eriksen, tlf. 481 91 990

 

Påmeldings informasjon: Alle som ønsker å delta på turene må melde seg på turen via nettsiden. Du finner påmeldingsknapp til høyre på hver tur som skal gjennomføres. Trenger du hjelp til påmelding, se her: https://nedreglomma.dnt.no/artikler/nyheter/21466-pamelding-til-turer/

Når du melder deg på, gå videre i systemet til du får en bekreftelse: "Du er påmeldt til denne turen". Du får også en bekreftelse på e-post i samme minutt. Får du ikke det - er du ikke påmeldt!

Har du spørsmål om påmelding, ring: 400 23 137 - mandag til fredag, 09.00 -15.00.

 

For at turene skal kunne være trygge for er deltakere og oss turledere er det viktig at alle følger smittevernreglene våre:

Det er hver enkelt deltakers plikt å settes seg inn i reglene.

  • Husk god håndhygiene. Ha med egen antibac.
  • Ikke del matpakke eller drikke.
  • 1 meters regel gjelder for de som ikke er i samme husstand.
  • Unngå fysisk kontakt.
  • Føler du deg dårlig eller er syk – ikke bli med på turen. Viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

Vi vurderer smittesituasjonen fortløpende.

Gressvikmarka - Sprinkelet nord

Oppmøte ved Skytterhuset, Sprinkelveien, Skåra. Kjør gjennom rundkjøringen ved Mascot på Ørebekk mot Råde. Etter ca 300 m, ta til venstre. Liten parkeringsplass, så prøv gjerne samkjøring. Tur i lett ...