Brønnerødtjernet rundt, Våler

Fellestur

Dato
2. juni kl. 11:00 - 15:00
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Nedre Glomma, Seniorgruppa i DNT Nedre Glomma
Turområde
Oslofjorden, Østfold (se kart)

Brønnerødtjern er en liten innsjø i Våler kommune, mellom Dillingøya og Grepperød- fjorden i Vansjø. Tjernet er Vansjømarkas skjulte villmarksperle. Vi går rundt tjernet «med klok- ka». Lett tur, men enkelte våte partier. Turstart fra parkeringsplassen ved Dillingøysundet, tvers over tidligere Viken Hotell.

 

Varighet: Turen tar ca 3-4 timer. Lengde 5-6 km.

Oppmøte: P-plassen ved Dillingøysundet kl. 11.00.

Adkomst: Følg riksvei 120 østover fra Mosseporten mot Våler til Rødsbrua. Deretter riksvei 115 mot Svinndal til skilt mot Sperrebotn. Sving til høyre mot Dillingøy. Kjør forbi broa over til øya, og straks etter er du på parkeringsplassen.

Turleder: Nille Oven, tlf. 970 66 836

 

Påmeldings informasjon: Alle som ønsker å delta på turene må melde seg på turen via nettsiden. Du finner påmeldingsknapp til høyre på hver tur som skal gjennomføres. Trenger du hjelp til påmelding, se her: https://nedreglomma.dnt.no/artikler/nyheter/21466-pamelding-til-turer/

Når du melder deg på, gå videre i systemet til du får en bekreftelse: "Du er påmeldt til denne turen". Du får også en bekreftelse på e-post i samme minutt. Får du ikke det - er du ikke påmeldt!

Har du spørsmål om påmelding, ring: 400 23 137 - mandag til fredag, 09.00 -15.00.

 

For at turene skal kunne være trygge for er deltakere og oss turledere er det viktig at alle følger smittevernreglene våre:

Det er hver enkelt deltakers plikt å settes seg inn i reglene.

  • Husk god håndhygiene. Ha med egen antibac.
  • Ikke del matpakke eller drikke.
  • 1 meters regel gjelder for de som ikke er i samme husstand.
  • Unngå fysisk kontakt.
  • Føler du deg dårlig eller er syk – ikke bli med på turen. Viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

Vi vurderer smittesituasjonen fortløpende.

 

Brønnerødtjernet rundt, Våler

Brønnerødtjern er en liten innsjø i Våler kommune, mellom Dillingøya og Grepperød- fjorden i Vansjø. Tjernet er Vansjømarkas skjulte villmarksperle. Vi går rundt tjernet «med klok- ka». Lett tur, men ...