Avlyst Isesjøstien

Fellestur

Dato
2. mai kl. 11:00
Passer for
Alle
Arrangører
DNT Nedre Glomma, Tur og Kultur i DNT Nedre Glomma
Turområde
Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Grunnet smittesituasjonen er denne turen avlyst.

Isesjøstien ble i 2018 kåret til Østfolds fineste tursti. Den var en av fire finalister i kåringen av Norges fineste tursti i 2019, men nådde ikke helt til topps. Den går langs den søndre delen av Isesjø i Sarpsborg. Vi vandrer til Bodalstranda, en flott tilrettelagt rasteplass med bålplasser og gapa- huker. Veivalg frem til Bodalstranda er avhengig av vær og føreforhold og avgjøres turdagen.

Turen går videre til Isesjøbråten, et leirsted drevet av Sarpsborg frikirke. Vi kan returnere dels i samme fotspor til utgangspunktet, eller vi kan vandre videre til Mauritshytta før vi returnerer. Det avgjør vi under marsjen. Den lengste tur- varianten blir ca. 15 km. Den kortere varianten er ca. 10 km. Turen går i lett skogsterreng og på noe skog- og gårdsvei.

Oppmøte: Kl. 11.00. Borg videregående skole på Borgenhaugen i Sarpsborg hvor det er gode parkeringsmuligheter.

Turleder: Ole Jørgen Hommeren, tlf. 976 84 110

Velkommen på tur!

 

Påmeldings informasjon: Alle som ønsker å delta på turene må melde seg på turen via nettsiden. Du finner påmeldingsknapp til høyre på hver tur som skal gjennomføres. Trenger du hjelp til påmelding, se her: https://nedreglomma.dnt.no/artikler/nyheter/21466-pamelding-til-turer/

Når du melder deg på, gå videre i systemet til du får en bekreftelse: "Du er påmeldt til denne turen". Du får også en bekreftelse på e-post i samme minutt. Får du ikke det - er du ikke påmeldt!

Har du spørsmål om påmelding, ring: 400 23 137 - mandag til fredag, 09.00 -15.00.

 

For at turene skal kunne være trygge for er deltakere og oss turledere er det viktig at alle følger smittevernreglene våre:

Det er hver enkelt deltakers plikt å settes seg inn i reglene.

  • Husk god håndhygiene. Ha med egen antibac.
  • Ikke del matpakke eller drikke.
  • 1 meters regel gjelder for de som ikke er i samme husstand.
  • Unngå fysisk kontakt.
  • Føler du deg dårlig eller er syk – ikke bli med på turen. Viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

Vi vurderer smittesituasjonen fortløpende.

Isesjøstien

Isesjøstien ble i 2018 kåret til Østfolds fineste tursti. Den var en av fire finalister i kåringen av Norges fineste tursti i 2019, men nådde ikke helt til topps. Den ...