Tur til Søndre Sandøy med Klart det går

Dette arrangementet er over!

Klart det går i DNT Nedre Glomma arrangerer tur til Søndre Sandøy søndag 10. oktober. Dette er en tur som er spesielt tilrettelagt for synshemmede.

Søndre Sandøy er en nydelig, bilfri øy helt sør i Hvalerskjærgården, på grensen til Sverige. Den her tiden på året er det ganske stille på øya og man kommer tett på naturen. Vi skal stort sett følge grusveier gjennom kulturlandskap, høyreist granskog, over svaberg og sandstrender. Noen kortere strekninger på sti gjennom skogen blir det også. Velg robuste sko eller støvler, for om høsten kan det være noen bløte partier! Totalt går vi 7 km til fots. På vei tilbake får vi en rundtur med chartret båt ut mot havet og i Hvaler-skjærgården.

Turen blir tilrettelagt for synshemmede. Både synshemmede og ledsagere er hjertelig velkommen å bli med! Oppmøte er Fredrikstad stasjon kl. 9.15. For den som kommer langveis fra ordner det seg sikkert med noen sengeplasser hjemme hos turleder natt til søndag. Si fra dersom du synes det med transport er vanskelig, så finner vi ut av det. Antatt retur til Fredrikstad stasjon er kl 19. Trenger du ledsager, ordner vi det.

Turen koster 250 kr for synshemmede og 150 kr for ledsagere, noe som inkluderer reise med bil og båt fra Fredrikstad og noe å spise på båten hjemover. Alle må likevel ha med matpakke til lunsj, litt smågodt, vann, varm drikke, sitteunderlag og klær for å være ute hele dagen.

Mer informasjon og påmelding til turleder Anna Hellstrøm, tlf. 476 72 792. Velkommen med på tur!  

Tur til Søndre Sandøy med Klart det går

Klart det går i DNT Nedre Glomma arrangerer tur til Søndre Sandøy søndag 10. oktober. Dette er en tur som er spesielt tilrettelagt for synshemmede. Søndre Sandøy er en nydelig, bilfri ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Anna Hellstrøm