Vintertur - Golsfjell Fjellstue

27. mars 2022 kl. 18:00
Fellestur, Skitur, Voksne, Seniorer, Familier, Vintertur
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag

Vi tar med skiene til Golsfjellet!

Vi gleder oss til vinterens skihelg! Velkommen til å være med!

Golsfjell Fjellstue ligger ved Tisleiafjorden og har 30 hyggelige rom med dusj og wc. Her satses det på hyggelig stemning og gleden ved god mat.

Fjellstua har røtter langt tilbake i historien. Det startet for 100 år siden, da by- og bygdefolk kom til fjells for å nyte den friske luften og oppleve service og komfort i en ekte fjellstue.

Men selvsagt har det etterhvert blitt tilpasset den moderne tid. Innenfor de gamle tømmerveggene finner du en effektiv stab av medarbeidere som vet å stille opp for sine gjester. Menyen er basert på tradisjonsrike matskikker i distriktet, men også utviklet i takt med tiden for å tilfredsstille ønsker fra moderne internasjonale kjøkken.

Skiturer: Skiløypenettet er et eldorado for gode turer og passer de fleste. Vi satser på en felles skitur fredag og lørdag, men det er også rom for at man kan turer på egenhånd hvis man ønsker det.

Mer info om fjellstua her: Golsfjell Fjellstue AS

Golsfjellet alpinsenter Bualie er en av to skiheiser på Golsfjellet og ligger sentralt med ca. 13 minutter kjøretid fra Golsfjell Fjellstue. Det er et familievennlig alpintsenter med 1 skiheis og 7 nedfarter. Her finner du barnebakker for de minste og en terrengpark med hopp og rails for de større. Alpinsenteret kan også tilby varmestue med matservering, og utleie av ski, snowboard og pulk. Ønsker man å benytte seg av et av de større skiheisene i Hallingdal så er det ikke lange veien til hverken Gol, Hemsedal, Nesbyen, Ål eller Geilo.

Pris per person i dobbeltrom inkludert helpensjon kr. 4.100 medlemmer/kr. 4.850.- ikke medlem

Pris per person i enkeltrom inkludert helpensjon kr. 4.400.- medlemmer/kr. 5.150.- ikke medlem

Barn under 12 år får 50 % rabatt .

Transport: Ønsker du å være med minibuss fra Myra i Moss så koster dette kr. 700.- per person. Begrenset antall plasser på bussen, først til mølla.

I grunnprisen så er dette inkludert:

• Ankomst torsdag: middag, sosialt samvær
  • Fredag:  overnatting/frokost, matpakke og 3 retters middag på kvelden, sosialt samvær
  • Lørdag:  overnatting/frokost, matpakke og 3 retters middag på kvelden, sosialt samvær
  • Søndag: overnatting/frokost, lunsj varmt måltid før avreise
  • To turledere på to skiturer

Avbestillingsregler: Etter 1. februar følges hotellets avbestillingsregler og gebyrer

Vintertur - Golsfjell Fjellstue

Vi tar med skiene til Golsfjellet! Vi gleder oss til vinterens skihelg! Velkommen til å være med! Golsfjell Fjellstue ligger ved Tisleiafjorden og har 30 hyggelige rom med dusj og wc. Her ...

Turledere:

• Kjell Magnussen