Dnt Ung Voksen - Hengekøyetur til Vrangben

Fellestur

Fra dato
15. januar kl. 17:00
Til dato
16. januar
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hengekøye
Arrangører
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Dette arrangementet er over!

Dette er en tur for deg som ønsker å prøve hengekøye, eller som allerede er veldig glad i å sove i hengekøye. På Vrangben tenker vi å henge oss mellom trærne denne natta og vil gjerne ha deg med! 

Vrangbein er halvøy utenfor Røstad i Rygge. Her er det ingen hytter, veier biler, båter eller el-sparkesykler. Her finner man roen.

Oppmøte: Kl. 17:00 lørdag på P. til Røstad Familiecamping, Røstad 1, 1580 RYGGE

Aldersgruppe: 18-40 år.

Turbeskrivelse:

Dag 1: Vi møtes ved parkeringen til Røstad Familiecamping og går samlet til Vrangben. Her henger vi opp hengekøyene og fyrer opp et bål. Vi lager god middag og koser oss utover kvelden med forskjellige aktiviteter.

Dag 2: Vi spiser en god frokost sammen og nyter morgenen i fantastiske omgivelser. Vi pakker ned campplassen og avslutter turen rundt kl. 15:00.

Overnatting: Overnatting vil være i hengekøye under åpen himmel.

Mat: Vi vil stille med middag på lørdag samt frokost og lunsj søndag. Om det ønskes noe snaks til eksempel kveldskos oppfordrer vi til å ta med det selv.

Utstyr: Ta med Hengekøye, sovepose og liggeunderlag, gode sko, varmt nok tøy, et skift, regntøy hvis det blir aktuelt, spisesett, toalettsaker, drikkeflaske, pakke til dels vanntett er alltid lurt. På forhånds- forespørsel så kan vi stille med transport fra Moss og lån av hengekøye.

Turledere: Robin Martens Simonsen tlf. 99434297 og Frida Sølvsten 976 40 858.

Pris: Kr. 150.- for medlem/kr. 300.- ikke medlem

Spørsmål? Hvis det er noe dere lurer på er det bare til å ta kontakt med turlederne. Meld ifra om eventuelle allergier og aktuelle sykdommer slik at vi kan legge til rette for dette.

Påmelding: Obligatorisk forhåndspåmelding

Kontaktinformasjon:

  • Robin Martens Simonsen
  • Tlf. 994 34 297

Turledere:

  • Robin Martens Simonsen
  • Frida Sølvsten