Ferskingkurs med overnatting, Trømborgfjella

Voksne, Ungdom
Kurs, Introkurs Friluftsliv, Overnattingstur, Ferskingkurs
DNT Indre Østfold, DNT Nedre Glomma , DNT Vansjø , Tistedalen Friluftslag

Har du noe erfaring med dagsturer, men ikke tatt steget til overnattingsturer? Eller ønsker du deg kunnskap om det å overnatte ute i skogen? Da er dette kurset for deg. Kurset tar sikte på å gi deg kunnskap, trygghet, selvtillit og ikke minst inspirasjon til å komme deg ut i naturen på overnattingstur. Det er en fordel med litt kjennskap til tur fra tidligere, og vi anbefaler at du har deltatt på ferskingkurset (10-timerskurset) eller har tilsvarende frilufts kunnskap. Kurset går over 2 dager med overnatting ute i skogen. I tillegg er det en teorikveld minst en uke i forkant av selve kurset.

Turstart        kl. 09:00 fra parkeringsplassen langs Dammyrveien

Varighet       Kurset består av en teorikveld (3 timer), samt overnattingstur i Trømborgfjella med en overnatting.

Adkomst      ta inn på Åsgårdveien (fv. 685) uansett om dere kommer fra Mysen eller Rakkestad (Trømborg), ta deretter inn på Lundeveien og følg denne til dere får en svær hestegård på venstre side. Like etter denne gården går veien inn i Fjella, følg skilt til parkeringsplassen.

Påmelding    Innen 25. april

Pris               gratis for DNT-medlemmer, andre tilsvarende medlemskontingenten i sin kategori

Turleder       Marco Verkooijen 958 41 883

Turleder: