Grunnkurs kajakk for juniorer

15. juni kl. 17:00 - 21:00
DNT Nedre Glomma, Barnas DNT Nedre Glomma , DNT ung Nedre Glomma
Dette arrangementet er over!

Vi har behov for voksne som er kajakk kyndige som kan hjelpe til på vannet. Det er ikke krav om instruktørutdannelse, bare at man kan padle en kajakk. Gi tilbakemelding om noen kan hjelpe.

Når/hvor:

Onsdag 15.6 kl 17-21, Oppmøte: Butikk/pizzeria i Engelsviken

Torsdag 16.6 kl 17-21 Oppmøte: Butikk/pizzeria i Engelsviken

Lørdag 18.6   kl 10-16 oppmøte Storesand, Hvaler (NB! Bemerk annet oppmøtested/tid)

Vi stiller med kajakker, årer, spruttrekk, vester, våtdrakter. Ingen krav til forkunnskaper.

Ta med:

-Joggesko/badesko/neoprensko til bruk i vannet

-Ull/superundertøy

-Flere tørre skift

-Vindjakke/regnjakke

-Lue/pannebånd/caps avhengig av vær

-Håndkle

-Evt solbriller

-Varmt drikke

-Mat

-Vannflaske

-Våtdrakt hvis du har

Lørdag er det et familiearrangement på Storesand i regi av Ti på Topp, kl 12-15. Vi er invitert til å spise med når de serverer mat fra grillen, en gang mellom kl. 13 og 15. Det er også mulig å kjøpe mat i kiosken.

Pris: medlemmer egenandel kr 300,- , ikke-medlemmer kr 1600,-

Ved påmelding:

Navn, alder, medlemsnummer, høyde, ca klesstørrelse- og skostørrelse

NB: Begrenset med plasser, medlemmer prioriteres!

Grunnkurs kajakk for juniorer

Juniorgruppa til DNT Nedre Glomma arrangerer kajakk grunnkurs for juniorer i alderen 12-16 år. Instruktør er Gry Gerhard fra firmaet "Kajakk og padling". Kurset går over tre dager. Vi har ...