DNT Ung Jubileumstur Pilegrimsleden del 3, Østfold på langs – Råde - Moss

Fellestur, Fottur, Helgetur, Turglede, Vandre, Naturglede, Jubileum2018
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Oppmøte ved Råde kirke fredag kl.17.00. Turen går frem til søndag. To dager overnatting i telt/under åpen himmel. Se pakkeliste for sommer på DNT sine hjemmesider. Total lengde på turen er ca.30km.

Vandringen går så via ruinene av Værne kloster (ikke på selve leden), i et område preget av flotte alléer og herregårdslandskap. Leden går så til Søndre Kallum gård. Inn mot Moss sammenfaller leden med Kyststien enkelte steder. Fjordutsikten er utsøkt i dette området. Turen ender så ved Moss kirke søndag ettermiddag.

Transport: Dette er ikke helt avgjort enda, men vi kommer tilbake til hvordan vi løser dette.

Mat: Turen inkluderer alt av mat og fellesutstyr. Men kjekt å ha med snacks og annet til å ha på kvelden og underveis på turen.

Pris: 250 for medlem, og 500 for ikke medlem. Dette dekker mat og fellesutstyr.

DNT Ung Jubileumstur Pilegrimsleden del 3, Østfold på langs – Råde - Moss