Klatrekurs nybegynner innendørs

Voksne, Ungdom, Seniorer
Kurs, Klatrekurs, Klatring, Innendørs
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Oslofjorden, Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

På dette nybegynnerkurset lærer du det du trenger for å klatre og sikre trygt på innendørs klatrevegger. Kurset er for deg som er interessert i å prøve klatring, både unge og gamle eller kanskje du tenker vil lære å sikre barna under klatring.

Pris: Kr. 450,- for medlemmer/600.- for ikke medlemmer

Sted: Gymhallen på Nøkkeland skole, Moss

Aldersgrense: 16 år

Kurset varer i 3 timer og her lærer du det du trenger for å sikre og klatre på topptau. Etter endt kurs har du lært det du trenger og får gå opp til en topptaukort-prøve.

Har du spørsmål eller lurer på noe i forbindelse med kurset ta kontakt med kursleder Alexander Short på alexander.e.short@gmail.com

Klatrekurs nybegynner innendørs

Turleder: