Medlemsmøte

Velkommen til DNT Nedre Glomma sitt medlemsmøte på Litteraturhuset i Fredrikstad, 21. november kl. 19.00 -21.00. Medlemsmøtet er åpent for alle , også ikke medlemmer og er gratis. Velkommen!

Nærmarka - Hege og Stine under tarpen
Nærmarka - Hege og Stine under tarpen Foto: Tursøstre

Drømmer du om knitrende bål, stille skog eller å oppleve stjernehimmelen fra hengekøya? Tursøstrene Stine og Hege deler av sine erfaringer og turtips fra et spennende friluftsliv.

Tursøstrene er ambassadører for det kortreiste friluftslivet, og viste gjennom prosjektet "52 turer på 52 uker" at store naturopplevelser ikke krever lang planlegging, mye erfaring eller store investeringer. Søstrene er jentene bak nettsiden tursøstre.no og ga i fjor ut boken " Norges beste tureventyr" og mottok prisene Årets Villmarking og den prestisjetunge Den Norske Friluftslivprisen i 2017, som tidenes yngste.

Stine og Hege vil ta deg med på fantastiske naturopplevelser i nærmarka og villmarka, men også dele historier om hvilke utfordringer de har møtt veien mot et mer aktivit friluftsliv. Velkommen!

Hege og Stine har matpause i snøen
Hege og Stine har matpause i snøen Foto: Tursøstre

Skrevet av Anna-Boel Andersen 23. oktober 2018