Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Toppturkonkurransen 2018

Første toppturen - på toppen av Bankerødkollen -
Første toppturen - på toppen av Bankerødkollen - Foto: Ketil Andersen

Toppturkonkurransen 2018 - et stort takk til alle som deltok i toppturkonkurransen. Flere av dere leverte kort og noen hadde tatt alle turene.

Den 15. april var det premiere på toppturkonkurransen 116 personer møtte opp for å bli med på turen.Turen gikk til Bankerødkollen 72 m.o.h.  og deretter fulgte 17 forskjellige toppturer i  de andre kommunene.

Den 28. november foretok vi trekningen av gevinstene i konkurransen, 1-5 pris. Og her er vinnerne: Kano - Øivind Utne, DNT Nedre Glomma, Knekken - Edmund Ravneng, DNT Nedre Glomma, Sekk Bergans - Thor Reiersen, DNT Nedre Glomma, Termos - Hilbjørg Berfjord, DNT Nedre Glomma og Termos - Jan Vidar Krathe, DNT Vansjø. Vinneren av kanoen deltok på alle turene! Det deltok ca. 800 mennesker på totalt 19 turer (inkludert ekstra turen). 

Vi håper at alle dere som deltok på turene oppdaget den fantastiske naturen vi har her i Østfold, sjø og dype skoger. 

Husk å bruke ditt nærområde men våg også å hente opplevelser i noen av de andre Østfold kommunene. Hver DNT forening i Østfold har et turprogram med mange flotte turer. Kanskje du kan få til å være med på en tur i en annen kommune i løpet av et år?  

Velkommen ut på tur ønsker DNT Vansjø, DNT Indre Østfold, Tistedalen Friluftslag og DNT Nedre Glomma!

På vei opp mot "toppen" 72 m.o.h.
På vei opp mot "toppen" 72 m.o.h. Foto: Ketil Andersen

Skrevet av Anna-Boel Andersen 13. desember 2018