Ny oppdatert informasjon fra 25. januar om våre felles aktiviteter

På grunn av gjeldene smittesituasjon ser vi oss dessverre nødt til å opprettholde avlysningen av alle våre turaktiviteter. Når smittesituasjonen tillater oppstart av våre turer, kommer vi tilbake med mer informasjon.

ØSTTORP HYTTA

Du kan fortsatt booke Østtorphytta, men du må forhåndsbestille plass for å kunne bruke den.

Det svært viktig at man kan spore smitte, det betyr at vi må vite hvem som bor hytta. Det er også begrensninger i hvor mange som kan besøke hytta samtidig. Derfor er booking av hytta avgjørende. Det er ikke mulighet for drop-in eller dagsbesøk.

NB: I en tidsbegrenset periode er det kun mulig å leie hytta for medlemmer fra samme husstand.

Les mer her!

SMITTEVERN PÅ TUR

For at turene skal kunne være trygge for deltakere og oss turledere er det viktig at alle følger smittevernreglene våre:

Det er hver enkelt deltakers plikt å settes seg inn i reglene.

• Husk god håndhygiene. Ha med egen antibac.
  • Ikke del matpakke eller drikke.
  • 1 meters regel gjelder for de som ikke er i samme husstand.
  • Unngå fysisk kontakt.
  • Føler du deg dårlig eller er syk – ikke bli med på turen. Viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

ENDRINGER I VÅRT PLANLAGTE TURPROGRAM

DNT Nedre Glomma avlyser alle felles turer og arrangementer inntil videre.
Vi kommer tilbake med mer informasjon etter denne datoen.

MEDLEMSKONTORET

DNT Nedre Glomma sitt medlemskontor i lokalene, Torget 5, 1705 Sarpsborg, holder åpent.
Du kan fortsatt nå oss på e-post: nedreglomma@dnt.no eller telefon: 400 23 137.