Ny oppdatert informasjon om våre felles aktiviteter

Vi ønsker alle våre medlemmer og turdeltakere en riktig god sommer! Vi håper å kunne starte opp med mer normal aktivitetet til høsten. Vi sees!

ØSTTORP HYTTA

Du kan fortsatt booke Østtorphytta, men du må forhåndsbestille plass for å kunne bruke den.

Det svært viktig at man kan spore smitte, det betyr at vi må vite hvem som bor hytta. Det er også begrensninger i hvor mange som kan besøke hytta samtidig. Derfor er booking av hytta avgjørende. Det er ikke mulighet for drop-in eller dagsbesøk.

NB: I en tidsbegrenset periode er det kun mulig å leie hytta for medlemmer fra samme husstand/kohort.

Les mer her!

SMITTEVERN PÅ TUR

For at turene skal kunne være trygge for deltakere og oss turledere er det viktig at alle følger smittevernreglene våre:

Det er hver enkelt deltakers plikt å settes seg inn i reglene.

• Husk god håndhygiene. Ha med egen antibac.
  • Ikke del matpakke eller drikke.
  • 1 meters regel gjelder for de som ikke er i samme husstand.
  • Unngå fysisk kontakt.
  • Føler du deg dårlig eller er syk – ikke bli med på turen. Viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.