Ekstra ordinært årsmøte 16. september kl 19:00

Styret innkaller herved til ekstraordinært årsmøte i DNT Nedre Glomma. Du finner agendaen for møtet og de saker som skal behandles her. Ekstraordinært årsmøte avholdes 16. september, kl. 19.00, på Glenghuset, Dronningensgate 34, Sarpsborg.

DNT Nedre Glomma sitt styre utsatte det planlagte årsmøte 25. mars grunnet korona pandemi.  Det ble holdt et digitalt årsmøte 27. mai. På møtet 16. september behandles kun de sakene som ble flyttet fra årsmøte 25. mars.

Årsmøte dokumenter ​​​​​​​


Alle som ønsker å deltamelde seg på innen: 13. september - klikk på denne linken for å melde deg på. ​​​​​​​Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd grunnet smittesporing. Listene med navn vil bli oppbevart i 10 dager.

Når du melder deg på, gå videre i systemet til du får en bekreftelse: "Du er påmeldt til denne turen". Du får også en bekreftelse på e-post i samme minutt. Får du ikke det - er du ikke påmeldt!


Vi følger myndighetenes smittevernråd.

Det er hver enkelt deltakers plikt å settes seg inn i reglene.


  • Husk good håndhygiene
  • 1 meters regel gjelder for de som ikke er i samme husstand.
  • Unngå fysisk kontakt.
  • Føler du deg dårlig eller er syk – ikke bli med på møtet. Viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

Vi vurderer smittesituasjonen fortløpende.


Ved spørsmål som gjelder ekstraordinært årsmøte, kan DNT Nedre Glomma kontaktes på e-post: nedreglomma@dnt.no

Velkommen til årsmøtet!


Med vennlig hilsen

Styret i DNT Nedre Glomma