Velkommen til vår nye daglige leder

Rannveig Kildal Ramtvedt blir ny daglig leder i DNT Nedre Glomma fra 1. august 2021.

- Jeg gleder meg til å bli kjent med de frivillige i DNT Nedre Glomma og til å bli med på arbeidet med å skape aktivitetstilbud, møteplasser og destinasjoner i Østfold, sier Rannveig Kildal Ramtvedt. Hun blir DNT Nedre Glommas nye daglige leder fra 1. august.

Opprinnelig er hun fra Opstad i Sarpsborg, men har jobbet som kommuneplanlegger i Harstad kommune de siste 10 årene. Der har hun også vært aktiv i Harstad Turlag siden 2014. De to siste årene som leder av Barnas Turlag og i en periode styremedlem i turlaget. Fritiden fyller hun og familien med utendørsaktiviteter, turer og friluftsliv. Friluftsliv har alltid vært en stor interesse, sier Rannveig.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Rannveig og ønsker henne lykke til med den nye oppgaven som daglig leder.

Skrevet av Sara Jacobsen 22. juni 2021