Bli frivillig i Barnas turlag!

Foto: Ellen Kokkim

Er du glad i friluftsliv og flink med barn?  Vi trenger flere turledere i Barnas turlag. Kanskje det er deg vi leter etter? 

Lek, aktivitet og frisk luft i nesa. Som turleder i Barnas turlag er du med på å skape et aktivt uteliv for barn mellom 0- 10 år i Nedre Glomma. Gjennom Barnas turlag treffer barna andre barnefamilier, får nye lekekamerater og de får lære grunnleggende friluftsliv sammen, i trygge rammer. 

Med Barnas Turlag er turene lagt opp på barnas premisser. Barnas Turlags målsetning er å få flest mulig barn til å oppleve gleden ved å drive friluftsliv og bli glad i naturen. Barna finner nye turvenner som gjør at "motoren"holdes i gang lengre og turen blir kjekkere. Voksne utvider vennekretsen og blir kjent med andre familier med felles interesse- naturopplevelser!


Hvem kan blir turleder i DNT Nedre Glomma?

Alle voksne som har har lyst er velkommen. Vi anbefaler gjennomført DNTs ambassadørkurs (nettbasert) i forkant, men det er ikke et krav. Som turleder har du også muligheten til å gå flere turlederkurs og utdanne deg videre.

Les mer om DNT sin turlederutdanning her! 

DNT Nedre Glomma arrangerer nærturlederkurs 9. oktober


Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt med oss på telefon: 400 23 137 eller e-post: nedreglomma@dnt.no


Foto: Ellen Hasle Kokkim

Skrevet av Sara Jacobsen 23. september 2021