Vedkløyver i gave fra Lions

Foto: Rannveig Kildal Ramtvedt

Lions club i Sarpsborg har denne våren gitt en flott gave til DNT Nedre Glomma. Med en hydreulisk vedkløyver vil vedarbeidet gå lett og greit.

I april mottok en blid styreleder Ellen Hasle Kokkim i DNT Nedre Glomma en gave fra Lions club i Sarpsborg. President Kay Magnussen overrakte en flott vedkløyver på vegne av lokallagene i Skjeberg, Borg, Varteig, Greåker, Sarpsborg og Tune. Ellen Hasle Kokkim uttalte at det er en kjærkommen gave. Klatreparken med mange bålplasser er så godt besøkt at det er utfordrende å ha nok ved til alle. I år har det vært over 200 personer i helgene.

Dugnadsgjengen på Østtorphytta bruker store deler av sin tid til vedproduksjon. All kløyving av ved har til nå vært gjort for hånd med øks. En vedkløyver vil gjøre arbeidet mye lettere. Veden er tilgjengelig for en liten kostnad for alle som besøker hytta og klatreparken.